Cum Cumpar

Despre Superflex

SUPERFLEX-3 este un supliment alimentar recomandat in tratamentul afectiunilor osteoarticulare.

SUPERFLEX-3 este un produs ce contine doze crescute sulfat de glucozamina, condroitin sulfat si metilsulfonilmetan (MSM).

Glucozamina este precursorul glucozaminoglicanilor iar acestia sunt o componenta majora a cartilajului articular. Suplimentul de glucozamina contribuie la refacerea cartilajului fiind un tratament unanim acceptat.

Condroitin Sulfatul este o componenta majora a matricei extracelulare avand un rol important in mentinerea integritatii structurale a tesuturilor. Scaderea cantitatii de Condroitin Sulfat este responsabila de degradarea microstructurii cartilajului articular. Beneficiile administrarii Condroitin Sulfatului sunt rezultatul unor efecte cumulate printre care activitatea antiinflamatorie, stimularea sintezei de proteoglicani si acid hialuronic, scaderea activitatii catabolice a condrocitelor, inhibarea sintezei enzimelor proteolitice, a oxidului nitric si a altor molecule ce contribuie la degradarea matricei cartiajului si determina moartea condrocitelor articulare.

MSM este un compus organosulfuric foarte raspandit in natura. Se gaseste in diferite plante si este prezent in mici cantitati in alimentatia noastra de zi cu zi. MSM reprezinta o sursa naturala de Sulf, element chimic ce intra in compozitia unor aminoacizi precum methionina, cisteina etc. Unele studii recente sugereaza ca MSM are un efect atiinflamator contribuind la ameliorarea simtomatologiei in boala artrozica.

SUPERFLEX-3 se administreaza doar la recomandarea medicului.
Cat timp dureaza tratamentul cu SUPERFLEX-3? Studiile au aratat ca utilizarea de lunga durata a combinatiei glucozanina/condroitin/MSM este eficace. In mod obisnuit primele rezultate apar intre trei si sase luni de tratament.

SUPERFLEX-3 este fabricat in SUA de Newton-Everett®Biotech Phoenix – Arizona si distribuit in Romania de BIO-TECHNIC ROMANIA.

   
Un vascosupliment pentru tratarea artrozei.Copyright SuperFlex 2006